Tuesday, 16 May 2017

EL SAJIDA LOVER


Assalamualaikum wbt...


Hai bertemu lagi... entry kali ne ummi nak cite pasal tudung yg menjadi kesukaan ummi..

You all mesti ada favourite tudung/shawl kan yg korg pakai boleh dikatakn setiap hari ke setiap minggu ke kan...

Sekarang ne kalo ikutkan berlambak jenis shawl/tudung.. instant ada tak nak instant pun ada kan...

Haritu ada juga yg pm ummi tanya tudung2 yg ummi pakai tu beli kat mn..

Dari situ ummi tergerak nak share kat blog ne.. kat fb n ig je lom share lg..

Pernah dengar tudung keluaran El Sajida tak? 

Haa kalau nak tau ummi pakai instant shawl ayra el sajida (double loop)... mmg tersangat ler best tdg ayra ne...

Sbb apa ummi ckp best? Sbbnya bila pakai ayra ne tak sampai 1 minit dh siap pki tdg.. senang cite pinless, ironless, innerless dan semua lesssss lah hehe lps tu tak panas, tak melekap, tak jaarang.. pendek kata xde yg buruk pasal ayra ne.. semuanya baik2 jeee gitu hehe

Lepas pakai tu kalau cmpk je dlm bakul still tak kedut... rsnya ummi dah lama tak iron tudung sejak pakai ayra ne..

Nak lagi ummi ne kan kaki travel... so ayra ne sgt2 membantu sbbnya sumbat dlm beg sure x kedut so tak yah lah hangkut iron ataupun tak yah susah2 nak iron tdg ms travel... jimat masa sangat...

Bila pakai tu terletak je kat kepala.. xde senget benget.. setakat ne ummi belum jumpa lagi tudung best mcm ayra ne... 


Beberapa hari lps, ummi kemas almari.. tak sangka ummi dh ada 17 ayra plain dan 2 ayra printed... dah tak payah fikir tdg raya dah.. semua warna dh ada hehe



Tu antara negara yg ummi dh pergi yg ummi pki ayra.. 

Berkenaan dgn saiz ummi mcm biasalah amik saiz XL.. selesa pakai labuh2 ne.. tertutup semua..

Selain Ayra, EL Sajida bnyk lg tdg/shawl keluaran dorg.. kalau nak tau cepat2 g follow fb/ig EL Sajida ye....:)

Layanan dan servis dorg pun tip top.. founder dan staf dorg semua friendly sesangat.. mcm dh lama kenal pdhal contact thru wassap je...:)

Oklah sampai sini je ye.. next time ummi review yg lain pulak..:0


Wassalam.



10.02 mlm,
Guan Village



No comments:

Post a Comment

HOME SWEET HOME - AL SADD

Assalamualaikum wbt... Malam tadi belek-belek gambar kat Doha dalam laptop... terjumpa pulak gambar2 rumah kami di Al Saad, Doha.. ...