Tuesday, 11 July 2017

SALAM AIDILFITRI 1438H


Assalamualaikum wbt...


Tak terlewat utk ummi ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua kaum muslimin muslimat di mana jua anda berada...

Sekejap je ms berlalu.. terasa Ramadhan yg lalu mcm mimpi je hadirnya.. ne pun Syawal x lama lg pun akan berlalu huhu

Ummi dah plan ms 2 minggu kat Doha hrtu nak kerap update blog tp x sempat jugak rupa2nya.. busy bebenor..

Entry yg lain akan ummi cerita psl aktiviti Ramdhan kami di Doha ye...

Oklah raya tahun ne tema baju kami warna pink+maroon... plan asal nak pki baju batik yg dibeli di Terengganu tp last minit cancel... sudahnya baju batik tu ummi pakai masa raya kedua..



Family potrait family ummi di melaka... tahun ne siapa sangka pic raya kami abah dn opah sudah tiada... sedih sgt bila teringat... selalu complete je..:(


Kat bwh ne pulak kami beraya dgn family mentua di Puchong... tahun ne boleh pulak terlupa nak tangkap gmbr ramai2.. so pic yg ada ms tengah bermaaf-maafan ne je huhu..

k.long n k.aee dan mak abah

kemain lg peluk nenek tu.. nak pau duit raya lebih ler tu hik hik


Walid ngusik salsabila kena salam lama sikit sbb bnyk buat salah kat walid huhu

Pic bawah ne pulak pic iman n family di Malaysian Hall, London.. baru lps solat raya ne.. kebetulan k.angah ada meeting di London so dorg beraya lah di sana...:)



Raya kedua kami beraya di kampung walid di Tedong, Merlimau... seronok sgt sbb ramai yg balik... 

Raya ketiga smpi kelima kami beraya di Kuala Kangsar, Perak...

Oklah until now... daaaa....


Dalam suka ada duka,
Rindu pada yg tiada...
Al Fatihah



Guan Village,
10.18 mlm



No comments:

Post a Comment

SANAH HELWAH SALSABILA

Assalamualaikum wbt... Selain celebrate birthday salsabila di Doha ms bulan Ramadhan yg lepas, kami juga raikan birthday salsabila...