Friday, 11 August 2017

SELAMAT BERTUGAS BUAT UMMI


Assalamualaikum wbt....

Diam tak diam dah nak dekat 3 minggu ummi dh start keje semula... sekejap je cuti 3 tahun dah habis huhu

Ramai yang tanya apa perasaan bila dh start keje blk ne? Ummi cakap ok jelah... yelah dah lama cuti so fresh n bersemangat ler kan nak bekerja hehe


First day lapor diri..

Maka bermulalah episod setiap mlm gosok baju/tudung... tiap2 mlm fikir esok nak pakai baju apa hehe tulah org perempuankan.. bab baju dan tudung mmg nak perfect je.. dan bab yg paling mls sekali ialah bangun pagi huhu lemau btl kena bangun pagi ne... masa jd surirumah perasaan bangun pagi tu lain sikit.. sbb seronok nak buat keje rumahkan.. kali ne bangun pagi sbb kena keje n hadap komputer huhu

Sejak keje ne mmg ternanti2 hari sabtu dan ahad.. nak lepak kat rumah puas2 hehe

 Dalam 6.30 pagi ummi dah bertolak pergi keje.. kalo lmbt sikit sure jemmm..

Biasanya dalam pukul 6-6.15 ptg ummi dh sampai rumah dah.. 

Oh ya 2 minggu sebelum start keje hrtu, Salsabila dah naik van utk ke sekolah... senang sikit hati ummi dh jumpa org yg sesuai utk hantar dan amik dr sekolah... kalo tak bendaler tu yg paling ummi risau sbb dok terfikir cmne Salsabila nak kesekolah... bayarn rm80 sebulan utk sek pagi dan sek ptg.. kawasan kampung mmg bayarannya murah sikitkan.. alhamdulillah..


Oklah untill now.. wassalam.


xoxoxo



2.43 ptg,
Guan Village


No comments:

Post a Comment

HOME SWEET HOME - AL SADD

Assalamualaikum wbt... Malam tadi belek-belek gambar kat Doha dalam laptop... terjumpa pulak gambar2 rumah kami di Al Saad, Doha.. ...