Monday, 9 March 2020

JAPAN TRIP - NARA PARK & BAMBOO FOREST


Assalamualaikum wbt...

Bersambung lagi.. ok ini adalah entry last utk Japan Trip ne..

Hari keenam, dorang pergi Nara Park..

Lepak-lepak disitu sambil melayan rusa yang sangat jinak tu...






View sangat cantik...




Rusa-rusa ne kalau kita pegang makanan mmg cpt je dtg kat kita.. kalo dalam poket ada biskut mau dia sondol poket tu huhu







Seterusnya dorang pergi Arashiyama yg terdapat Bamboo Forest tu...

 Kebiasaannya ramai yg sewa kimono utk bergambar di Bambooo Forest ne.. Salsabila dan Iman pun tak terkecuali...




Ha comel tak.. Salsabila cakap Japanese tu asyik puji dia kawai kawaiii heehe perasan jelah anak tu..





muka dah penat nak senyum huhu



Kalau pakai kimono ne siap pakej dengan dandan rambut sekali.. Rambut Salsabila pendek so dorg letakkan sepit rambut je..




Untuk trip Jepun ne, dari A to Z kakak2 ipar ummi yg fully sponsor Salsabila.. huhu so kalau ada yg tny umi harga sewa kimono ke tiket masuk USJ ke dll mmg umi x sure harga nya berapa.. silalah google ye hehe

Ok last but not least, ummi nak sharekan whats app status Salsabila sepanjang kat Jepun... pandai pulak tu dia buat whats app status..
































Maka berakhirlah travel story Salsabila and The Latars... gigih ummi nak susun cerita.. nasib baik ummi tak delete lagi details cerita dalam whats app group... 

Oklah setakat ne dulu ye..

Next ummi story psl travel ke negara lain pulak ye... wassalam.


~xoxo~

No comments:

Post a Comment

JAPAN TRIP - NARA PARK & BAMBOO FOREST

Assalamualaikum wbt... Bersambung lagi.. ok ini adalah entry last utk Japan Trip ne.. Hari keenam, dorang pergi Nara Park.. Le...